One Bite at A Time

Shop

Aanbod

Maak een afspraak

Een consultatie van 60 minuten met Lisa via Zoom of Face2Face. Je krijgt coaching en lessen rond voedselintoleranties, eetgewoonten, eetbuien, vermoeidheid, enz. Je krijgt praktische informatie en richtlijnen die in jouw leven passen.

Elke sessie kost €95

6-month personalised program

Twice a month 90minutes coaching and daily follow up. You want a transformation tailored to your needs. Includes nutritional advice, emotional wellbeing teachings and mindset coaching.

3-maanden gepersonaliseerd traject

Twee keer per maand 90minuten coaching en dagelijkse follow-up. Je wilt een transformatie op maat. Inclusief voedingsadvies, coaching in emotioneel welzijn- en mindset.

Helende reis naar Jàvea

Zesdaags retreat voor het emotioneel verwerken van kanker. Deze reis biedt de nodige rust, herstel en hernieuwde energie na je strijd tegen kanker. We geven je ook tools mee voor de toekomst. 

Digitale Productbibliotheek

Start je reis vandaag met een van deze producten

Digitaal Recepten boek

Veel klanten denken dat ze “niet meer lekker kunnen eten” met voedselintoleranties, dat ze “niets meer mogen eten” of dat ze “niets meer kunnen eten”. Niets is minder waar!

In dit digitale receptenboek heb ik een aantal van m’n meest succesvolle recepten gebundeld. Ze vervangen typische klassieke gerechten: witte saus, vleessaus, pannenkoeken, carbonara spaghetti, taart met zanddeeg, koekjes, etc.

Het digitale receptenboek is onderverdeeld in drie hoofdstukken:

  • Zuivel- en glutenvrij
  • Candida-proof
  • Lectinevrij

In totaal staan er 35 recepten in het receptenboek. De hele dag wordt behandeld: van het ontbijt, de lunch, snacks, soepen, dessertjes en uiteraard het diner.

En dit allemaal zonder gluten en melkproducten! Ook voor degene die een lectinevrij- of candida-protocol moeten volgen, is er een aanbod.

 

15.00