One Bite at A Time

Succesverhalen

Hoe graag je ook wilt transformeren, doe het

One Bite at A Time.

Dominique

“Na een bloedonderzoek bij Dr. Amale Hajji werd ik doorverwezen naar Lisa. Zij heeft me door haar voedingsadvies een nieuw leven geschonken. Door Lisa’s voorgestelde nieuwe manier van eten, verloor ik niet alleen 10kg, maar voelde ik me veel beter in mijn vel. En het allerbelangrijkste: ik was verlost van mijn plasprobleem.”

Entrepreneur

Nadia

“Lisa geeft heel veel informatie waarmee je aan de slag kunt. Ze biedt je alternatieven aan, zodat het makkelijker is om je dieet vol te houden. Bovendien zoekt ze alles op om je zo goed mogelijk te helpen.”

HR Manager

Haymee

“Lisa is een heel bijzondere voedingsspecialiste. Haar adviezen en haar werkstructuur zijn erg motiverend. Ze leert je speciale, heerlijke en gezonde recepten gebruiken en dat volgens je behoeften … ik raad ze 100% aan …”

Lab assistant

Marina

“Het voedingspatroon dat mij geadviseerd werd, is echt wat ik nodig had! Ik voel me uitgerust, dynamisch en comfortabel! Ik heb mijn energie herwonnen.”

CEO

Feedback

Quote - Rood

Sofia

Ik heb Lisa als een zeer empathische en geduldige coach ervaren. Daarnaast gaat ze heel gestructureerd te werk. Ze is attent tot op de details en heeft oog voor ieder zijn/haar dagelijkse realiteit. Dit wordt gecombineerd met de capaciteit om ook naar het groter geheel en de achterliggende patronen van eetgedrag te kijken.

Samen hebben we op 6 maanden tijd een verandering in mijn eetgedrag weten te verwezenlijken. Eeuwige dank.

Quote - Rood

Sophie

Lisa en ik hebben samen een leerrijke en verrassende reis gemaakt. Ik keek telkens met veel enthousiasme uit naar onze afspraken. Ik ben innerlijk gegroeid, ik heb goede raad meegekregen om verder op te bouwen. Ik vind Lisa een aanrader voor iedereen die de draad kwijt is in zijn leven.

Ik vind jou een geweldige lieve, goede therapeute.  Bedankt voor alles. 

Quote - Rood

Dominique

Lisa leert je hoe je geleidelijk overgaat op een nieuwe manier van eten. Op een duidelijke manier word je in een aantal sessies naar je doel begeleid.

Voor mij is Lisa de persoon die mij mijn leven heeft teruggegeven.

Samen met Dr. Amale Hadji staat ze op een heel hoog voetstuk.

Word jij ons volgende succesverhaal?